❣ مصاحبه با نویسنده ❣ مصاحبه با شقایق مهرلوس از انجمن راشای

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع طلایه
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مصاحبه با شقایق مهرلوس از انجمن راشای

طلایه

[ خَسْتِه دِلاٰنْ ]
کادر مدیریت راشای
► ♛ مدیر کل راشای ♛ ◄
𓆩♡𓆪 الماس پرسوناژ 𓆩♡𓆪
⁂ سَرَهیدگان ⁂
✤ دیزاینر سطح ۱ ✐
⚜ تیم آنالیز ⚜
☯ اوتاکو ☯
☠ کارآگاه پرونده ☠

هوالقلم
1000075054.jpg

سلام و درود بر خانواده راشای✨🌹
از شما دعوت می‌کنم تا مصاحبه‌ی جذابی که با شقایق مهرلوس سرپرست بخش کتاب راشای
نویسنده، شاعر، مترجم و دلنوشته نویس، داشتیم رو مطالعه کنید، لذت ببرید و بیشتر با شقایق جان آشنا بشید.

پروفایل شقایق مهرلوس در انجمن راشای @shagha79

کتاب‌های چاپ شده‌ی شقایق مهرلوس:

1- مجموعه داستان کوتاه «صندوقچه‌ی دل»
2- ترجمه رمان کوتاه انگلیسی « به دنبال سیندرلا»
3- مجموعه داستان کوتاه، شعر و دلنوشته «مرا بخوان برای تو مینویسم»

------------------------------------------------------------------------------------
سلام و درود خانم شقایق مهرلوس عزیز؛ لطفا خودتون رو معرفی کنید:

سلام و درود خدمت شما و عزیزان
شقایق مهرلوس هستم متولد ۷۹/۴/۱۸ از شهر قشنگ ساری
ارشد مترجمی زبان انگلیسی و عاشق سریال و فیلم دیدن، سفر رفتن و چیزای رنگی رنگی.

خانم مهرلوس تجربه ‌تون از اولین بار که دست به قلم شدید رو برامون بگید:
اولین باری که دست به قلم شدم ۸ سالم بود! از هرچیزی مینوشتم. شعر، داستان، متن و... هیچکدومش قطعا اصولی نبوده ولی یادمه چندتا سررسید داشتم و هر دقیقه داخلش یادداشت میکردم!
به طور جدی تر و شاید حرفه‌ای تر ۱۷ سالگیم بود. برای فرار از درس خوندن و کنکور شروع کردم به رمان نوشتن و برای اولین بار جرئت کردم به اشتراک بذارمش و اولین اثری که بقیه هم خوندنش رو خلق کنم

هدفتون از نوشتن چیه؟
بخوام از هدفم بگم میتونم از آرامش درونی خودم بگم.
به عنوان کسی که آدم درونگرایی هست و تو تموم موقعیت‌های زندگیش ل*ب از ل*ب باز نکرد و نوشت، پناهگاه من همین یه چیز هست.
هدف اول و آخرم ارتقای خودم هست و پیشرفت شخصیتم و این فقط با نوشتن محقق میشه
و در کنارش تلاشم بجا گذاشتن اثر خوب و قابل استفاده برای کسایی که لطف میکنن و وقت میذارن براش هم هست.

امیدوارم که ارزش چشمای قشنگشون رو داشته باشه.

تجربه‌تون از اولین کتاب چاپی‌تون رو بگید:

حس یه مادری رو داشتم که بعد تحمل سختی‌ها بچشو دادن بغلش.
فکر میکنم همه نویسنده‌ها همین باشن که آثارشون حکم فرزند رو داره براشون و من واقعا انگار مادر بودم و اون کتاب فرزندم.
قابل توصیف نبود حسی که داشتم، فراتر از زیبایی‌هایی بود که تجربه کردم

تا حالا تجربه چاپ کتاب با کادر مدیریت راشای رو داشتید؟ میزان رضایت خودتون رو در این باره بگید:

بله، تجربه ۲بار چاپ کتاب رو داشتم با تیم راشای که واقعا خوشحالم بابتش و همچنین ممنون.
به امید همکاری‌های بیشتر

چاپ کتاب یا فایل مجازی کدوم بهتره؟
هر کدوم خوبی‌ها و بدی‌های خودش رو داره.
بنظرم تو جامعه ما که اونقدری که باید مطالعه‌ای تو هیچ زمینه‌ای انجام نمیشه و خیلی اهل کتاب نداریم، فایل مجازی بهتره. مخصوصا رایگان بودنش مردم رو بیشتر سمت خوندنش سوق میده.
درسته اینجوری به ضرر نویسنده هست ولی حداقل آدم‌های بیشتری می‌تونن کتابت رو بخونن و چی قشنگتر از این.
اما از طرفی به دلیل نبودن قوانین کپی رایت، چاپ شدنش به سرقت نرفتن کتاب کمک بیشتری میکنه و قطعا بهتره.

انتخاب سختی هست واقعا. امیدوارم هم مردم و هم قوانین جوری پیش برن که هیچکس ضرر نکنه

در عرصه‌ی نویسندگی کی بیشتر تشقویق‌تون کرد؟
کسی نمیدونست مینویسم که بخواد تشویقم کنه
خودم بودم فقط و خوشحالم بابتش

آیا طی مدتی که در عرصه‌ی نویسندگی فعالیت داشتید و دارید شده ازتون نقد بشه؟ چه برخوردی داشتید؟
بله. یه زمانی هر رمان مجازی منتقد مخصوص داشت و نمیدونم بگم از شانس بدم یا چی اما منتقد من بیشتر به روانم آسیب زد تا اینکه کمکم کنه و همون شد اولین و آخرین تجربم از نقد
امیدوارم هرکسی که نقد میکنه، چه به عنوان منتقد و چه به عنوان خواننده، ایرادهایی رو بگیره که واقعا ایراد باشه نه اینکه بچسبه به چیزهایی که اصلا مهم نیست!

آیا در حال حاضر در حال نوشتن هستید؟ لطفا از آثار در حال تایپ‌تون برامون توضیح بدید.
بله، یه بچه‌ی کوچولو دارم که دارم مینویسمش و قرار بزرگش کنم^_^ ایدش رو خیلی دوست دارم و امیدوارم شرایط اجازه بده اونجور که میخوام ادامه بدمش و تمومش کنم.
" تناسخ پاییز " درباره دختری هست که جدای خانوادشه و یه روزی بالاخره با کسی که سالهاست از دور مراقبشه ملاقات میکنه و به مرور دلیل نگهبانشو میفهمه

یه جمله کوتاه به دوستانی که میخوان برای اولین بار دست به قلم بشن رو بگید:
نترسید. از هیچ چیزی نترسید. بذارید نظر منفی بدن، نظر مثبت بدن، بذارید هرچیزی بگن.
نه به مثبت‌ها توجه کنید که باعث شه خدایی نکرده حس کنید نیاز به تمرین ندارید و نه به منفی‌ها که باعث شه دست از نوشتن بردارید.
مسیر پر از چالش هست و آروم همش رو رد کنید.
اوایل نوشتن سعی کنید یه دفتر و خودکار داشته باشید و از هرچیزی بنویسید. جملات ساده مثل: خورشید امروز میدرخشید، درختان زیر نور خورشید زیبایی بیش از اندازه‌ای داشتن و...

همین میشه موفقیت! بدون عجله و دغدغه!

نظرتون در مورد راشای و کادر مدیریتش رو لطفا با ما در میان بذارید.

فوق العادن. تو یه کلمه میشه توصیفشون کرد و همین یه کلمه کلی حرف توشه.
ممنونم ازشون که فرصت‌های قشنگی رو به استعدادهای این کشور میدن♡

یه جمله به کسی که دوستش دارید رو می‌تونید اینجا بگید.

ممنونم که منو بدنیا آوردن و پرورشم دادن
ممنونم که بهم مشکلات زیادی دادن
ممنونم که بهم عشق دادن
ممنونم که بهم زخم و درد دادن

و من با مجموعه‌ای از تمام این‌ها "من" شدم و خوشحالم.

اگه بخواید یه آرزو واسه مخاطبین عزیز در سال جدید بکنید اون آرزو چیه ؟

برسه روزی که هیچ چیز رو مثل قیمت دلار، طلا و... چک نکنیم تو سال جدید:) و برسه روزی که برگردیم به جایگاهی که لایقمونه:)
بدرخشید✨

با سپاس از شقایق عزیزم که برای تهیه‌ی این مصاحبه همکاری کرد
به امید موفقیت‌های بیشترش در زمینه‌ی علم و قلم✨💜

مدیرکل راشای

/rashaaaaaaaaaaaaay

« انجمن رمان نویسی / دانلود رمان / تک رمان / انجمن تک رمان / انجمن راشای »
آخرین ویرایش توسط مدیر:
سرکار خانم شقایق مهرلوس
خدا قوت دختر پر تلاش و جنگنده !
والله ادم انگشت به دهان میمونه که چی بگه .. اون از نسا بانو اینم از شقایق بانو
یکی پس از دیگری با استعداد های درخشان شون ما را غافلگیر میکنن که بسیار موجب فخر و مباهات بنده است .
ایشاالله خبر موفقیت های جدیدتون به گوش ما برسه و خوشحال بشیم .
:rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

« انجمن رمان نویسی / دانلود رمان / تک رمان / انجمن تک رمان / انجمن راشای »
عقب
بالا