▧ عمومی ▧ برای دانلود رمان معیارهای انتخابیتون چیه؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ALI
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برای دانلود رمان معیارهای انتخابیتون چیه؟

ALI

مدیر ارشد نظارت
کادر مدیریت راشای
► ★ مدیر ارشد نظارت ★ ◄
تاریخ ثبت‌نام
2025-04-02
پسندها
255
امتیازها
48
به نام خداوند ایزد منان

برای دانلود رمان معیارهای انتخابیتون چیه؟

سلام به مخاطبان رمان راشای، وقت بخیر.
این میزگرد برای اینِ که دور هم جمع بشیم و از معیارهایی که برای انتخاب یه رمان یا کتاب داریم
چه حالا بخوایم دانلود کنیم چه بخریم، صحبت کنیم.

مثلا به شخصه خلاصه و شروع داستان برام مهمه
به جلدش توجه زیادی میکنم چون حال و هوای داستان رو تا حدودی بهم میرسونه
و در کل جلد کتاب باید در عین همخوانی با محتوای کتاب جذاب هم باشه که مخاطب رو جذب کنه
قلم نویسنده اگه به دلم بشینه و بتونم تو همون متن خلاصه و شروع داستان باهاش ارتباط بگیرم
دیگه کاری به زاویه دید و محاوره یا کتابی نوشته شدنش ندارم.

شما چطور؟

لطفا اسپم ارسال نکنید! « روی پست همدیگه ریپلای نزنید و...
برای مشاهده کامل پست وارد شوید یا ثبت‌نام کنید.

« انجمن رمان نویسی / دانلود رمان / تک رمان / انجمن تک رمان / انجمن راشای »
درود به دوستان راشایی عزیز.
عنوان رمان برام بااهمیته، اما خلاصه و مقدمه برام از اهمیت فوق العاده زیادی برخورداره.
متاسفانه در انتخاب جلد نویسنده‌هامون زیاد دقت نمی‌کنن عکس‌های انتخاب می‌کنن که با ژانر همخوانی نداره مثلاً وقتی ژانر عاشقانه و جنایی هست، عکس روی جلد فقط عاشقانه رو نشون میده این یکی از نقاط ضعف نویسنده‌های ماست.
اکثراً نویسنده‌ها پارت‌های اولیه رو در اوج شروع می‌کنن ولی رفته رفته سیر داستان افت پیدا می‌کنه و به شخصه چنین رمان‌هایی رو نمی‌پسندم.
رمان‌هایی برام جذابیت دارند که مرز بین مونولوگ و دیالوگ مشخص باشه. البته اگه مونولوگ ادبی و دیالوگ‌ها محاوره باشند بیشتر به دلم می‌شینه.
نظرات شخصیم بود البته.

خب خب سلام
منم به شخصه به جلد خیلی توجه میکنم و برام جلد مهمترین چیزه یه اثره
بعد خلاصه رو میخونم و باید واقعا طوری باشه که جذبم کنه و جوری نباشه که از خلاصه کل قصه رو متوجه بشم
نکته قابل توجه اینه که من رمان در حال تایپ هیچوقت نمیخونم و ترجیه میدم کامل شده باشه
چندصفحه رندوم از اواسط رمان میخونم و اگر قلم اون نویسنده برام جذاب باشه از اول شروع میکنم

خیلی مفید و مختصر یه نگاهی به اسم می‌ندازم، چون مشخصا غالب اسامی یا تکراری‌ان یا کلیشه‌ای و همونجا اکثر کتاب‌ها کنار گذاشته می‌شن.

مرحله بعدی هم حتما اندازه یه پارت اولیه رو می‌خونم. بعد تصمیم می‌گیرم بقیه‌اش رو بخونم یا نه.

البته پیش‌زمینه ذهنیم درباره نویسنده‌اش هم مهمه.

اول از همه به ژانر دقت می‌کنم، چون هر ژانری رو نمی‌پسندم.
معمولا به جلد دقت نمی‌کنم چون اکثریت طراحی و تصویر جلد فاجعه‌ست.
یا هیچ ربطی به محتوای رمان نداره یا به شدت ضعیف کار شده؛ بنابراین صرفا از روی ظاهر بیرونش که جلد باشه، قضاوت نمی‌کنم.
به نظرات مخاطبانی که قبل از من رمان رو خوندن توجه می‌کنم، اگر انتقادات به جا باشن، با ذکر مثال و دلیل منطقی، از خیر خوندش می‌گذرم.
خلاصه نباید داستان رو اسپویل کرده باشه وگرنه دیگه دلیلی برای خوندنش ندارم، حتی اگر همه چی‌ش عالی باشه.
واقعا از مقدمه خوشم نمیاد و اصلا دلیلش رو درک نمی‌کنم، صرفا نویسنده مجبور ر*قص قلمش رو به رخ مخاطب بکشه تا به عنوان مقدمه ازش قبول کنن.
شروع رمان اگه با بیدار شدن با صدای مامان/ دوست صمیمی یا صدای آلارم موبایل و تابش...
برای مشاهده کامل پست وارد شوید یا ثبت‌نام کنید.

سلام، در آغاز برام ژانر و موضوعش مهمه
بیشتر سبک عاشقانه و درام می‌پسندم، بعد قلم نویسنده برام مهمه و دوست ندارم همه چیز رو رویایی و همه‌چیز تموم جلوه بده، یه زندگی و ماجرای معمول رو روایت کنه که بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. راوی هم سوم شخص باشه عالیه.

عقب
بالا