▧ عمومی ▧ موارد رو مخی که نویسنده ها می نویسن؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ALI
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
موارد رو مخی که نویسنده ها می نویسن؟

ALI

مدیر ارشد نظارت
کادر مدیریت راشای
► ★ مدیر ارشد نظارت ★ ◄
تاریخ ثبت‌نام
2025-04-02
پسندها
255
امتیازها
48
به نام خداوند ایزد منان

موارد رو مخی که نویسنده ها می نویسن؟

سلام به مخاطبان رمان راشای، وقت بخیر.
این میزگرد برای اینِ که دور هم جمع بشیم و در مورد تموم موارد و نکات رو مخ و آزاردهنده ای که برخی از نویسنده ها تو رمانشون مینویسن رو در میون بذاریم. شاید دیدن و اثر بخش واقع شد و ما دیگه شاهد این موارد تو نوشته هاشون نباشیم...

به یه نمونه ی کوچک اشاره میکنم:

وقتی نویسنده برای نشون دادن جذابیت شخصیت رمانش به جای پرداختن به خصوصیات شخصیتی و‌ قوی کردن شناخت مخاطب از روحیات و هویت شخصیت اصلی، به ل*ب های قلوه ای، کمر باریک و هیکل عالی و‌ چشمای خمار و‌ کشیده اشاره میکنه!!!

داستان همین جا ختم نمیشه!

برای هر حرکت شخصیت یا توجهی که از سایر...
برای مشاهده کامل پست وارد شوید یا ثبت‌نام کنید.

« انجمن رمان نویسی / دانلود رمان / تک رمان / انجمن تک رمان / انجمن راشای »
رابطه مرد بالای ۳۰ سال با دختر زیر ۱۸ سال در بلاد کفر غیرقانونی هست و بهش میگن پدوفیل
اما توی رمان ایرانی یه چیزی که نباشه اصلا رمان نیست.
ایهاالناس پدوفیلی عقیده نیست بیماریه من میتونم رمانت رو نخونم تو رو از هفت جهت بلاک کنم ولی بی‌وجدان اون بچه که رمانت رو خوند تو آینده این با مغز بیمار چی کار کنه

کسایی رمان می‌نویسند که پارسال تونستن شعر کامل الف ب پ ت رو حفظ کنند الان برامون رمان اجتماعی مینویسن.

بیشتر نویسنده‌ ها دخترن و ولی مشکل این‌جاست که بدترین توهین ها رو به مقام زن رو همین دخترا انجام می‌دن هنوز نمی‌دونند زن فقط برای زاییدن پسر یا برای خونبس شدن خلق نشده.

تکنیک نویسندگی فوت فن کاراکتر پردازی که ازش استفاده کردی بگی فک می‌کنند داری چینی حرف می‌زنی هیچی نمی‌دونند ولی...
برای مشاهده کامل پست وارد شوید یا ثبت‌نام کنید.

آخرین ویرایش:
نمی‌دونم الان هم هست یا نه، اما قبلنا روی ظاهر و شغل و موقعیت شخصیت‌ها بیشتر از اصل داستان مانور می‌دادن. اینکه خانواده دختره ناگهان بمیره و یا شخصیت داستان بدون اینکه به روند قصه کمکی کنه و فقط محض تحت تاثیر قرار دادن مخاطب مریض شه هم توی ذوق می.زنه. توصیفات بیش از حد و الکی رو هم دوست ندارم، در حد نیاز باشه که رمانه جلو بره

عقب
بالا