✾ دفتر اپیزود ✎ موفقیت | سبا مولودی | دل‌نگار راشای

موفقیت | سبا مولودی | دل‌نگار راشای
◀ نام مجموعه اپیزود
موفقیت
◀ نام دل‌نگار
سبا مولودی
◀ ژانر / سبک
انگیزشی

Saba molodi

کاندیدای نظارت رمان
کادر مدیریت راشای
کاندید مدیریت
نویسنده راشای
تاریخ ثبت‌نام
2025-06-05
پسندها
551
امتیازها
93
نام مجموعه دلنوشته: موفقیت
به قلم: سبا مولودی
ژانر: انگیزشی
مقدمه:در سکوتی که قلبم را پر کرده بود، ایستادم. زیر آسمانی که انگار همه‌ی آرزوهایم را در خود پنهان کرده بود، با خودم زمزمه کردم: «آیا شجاعتش را دارم؟ شجاعت اینکه رویای خفته در سینه‌ام را بیدار کنم و به سویش پرواز کنم؟»
زندگی، میدان جنگی‌ست بی‌رحم. یا شمشیر اراده‌ات را تیز می‌کنی و پیش می‌روی، یا در سایه‌ی ترس و بهانه، جا می‌مانی. طوفان‌ها خواهند آمد؛ با بادهایی که استخوان‌هایت را می‌لرزانند و ریشه‌هایت را می‌کَنند. اما آن‌که می‌ایستد، آن‌که با زخم‌هایش باز هم قدم برمی‌دارد، همان است که ستاره‌ی پیروزی را از آسمان می‌چیند.

« انجمن رمان نویسی / دانلود رمان / تک رمان / انجمن تک رمان / انجمن راشای »
آخرین ویرایش:

پرواز به سوی رویا​

در سکوتی که قلبم را پر کرده بود، ایستادم. زیر آسمانی که انگار همه‌ی آرزوهایم را در خود پنهان کرده بود، با خودم زمزمه کردم: «آیا شجاعتش را دارم؟ شجاعت اینکه رویای خفته در سینه‌ام را بیدار کنم و به سویش پرواز کنم؟»

زندگی، میدان جنگی‌ست بی‌رحم. یا شمشیر اراده‌ات را تیز می‌کنی و پیش می‌روی، یا در سایه‌ی ترس و بهانه، جا می‌مانی. طوفان‌ها خواهند آمد؛ با بادهایی که استخوان‌هایت را می‌لرزانند و ریشه‌هایت را می‌کَنند. اما آن‌که می‌ایستد، آن‌که با زخم‌هایش باز هم قدم برمی‌دارد، همان است که ستاره‌ی پیروزی را از آسمان می‌چیند.

اگر من به سوی رویایم نروم، دیگری خواهد رفت. اگر من بال‌هایم را باز نکنم، دیگری آسمان را فتح خواهد کرد. انتخاب با من...
برای مشاهده کامل پست وارد شوید یا ثبت‌نام کنید.

مسیر ناتمام​

در لحظه‌ای که جهان خاموش می‌شود و تنها صدای ضربان قلبم به گوش می‌رسد، می‌ایستم و به رویاهایم می‌نگرم. آیا جرئت دارم که دستانم را به سوی ستاره‌ها دراز کنم؟
همه خسته می‌شوند؛ همه، گاهی در گرداب دلسردی فرو می‌روند. اما هیچ‌گاه، هیچ‌گاه نباید زانو زد. زندگی، جاده‌ای‌ست پرپیچ‌وخم، با سنگ‌هایی که پاها را زخمی می‌کنند و بادهایی که روح را می‌لرزانند. اما آن‌که تسلیم نمی‌شود، آن‌که با قلب خسته باز هم قدم برمی‌دارد، همان است که قله را فتح خواهد کرد.
وقتی مسیری را انتخاب می‌کنیم، پیمان می‌بندیم که تا انتها برویم. هر مانع، آزمونی‌ست؛ هر شکست، درسی! کارهای ناتمام، مانند زخم‌هایی‌ اند که روح را آزار می‌دهند. باید پیش رفت، حتی اگر گام‌ها سنگین باشند،...

شکست​

شکست تو را قوی‌تر می‌کند. انسان باید یاد بگیرد که شکست جزئی از راه است، راهی که قرار است در آن پیروز شوی. هر بار که زمین می‌خوری، فرصتی برای برخاستن با قدرتی بیشتر به دست می‌آوری. این زخم‌ها، نشان‌دهنده‌ی استقامت تو هستند، نه پایان خط!

همه به تو نگاه می‌کنند. از تو توقع دارند که موفق شوی. فشار نگاه‌هایشان گاهی سنگین می‌شود، اما این تو هستی که باید تصمیم بگیری چه مسیری را طی کنی. به خاطر کارهایی که دوست داشتی انجام دهی ولی نشد، به خاطر عکس‌هایی که دوست داشتی بگیری ولی نتوانستی، به خاطر وسایلی که دوست داشتی بخری اما پول کافی برای خریدشان نداشتی. این حسرت‌ها، سوخت موتور رویاهایت هستند. اما مهم‌تر از همه، به خاطر خودت! برای آن لحظه‌ای که در آینه به...

از یک کار کوچک شروع کن!​

برای موفقیت در زندگی، بیاییم از یک کار کوچک شروع کنیم. از مرتب کردن تختخواب یا اتاقمان! این کار ساده، مانند جرقه‌ای است که انگیزه و انرژی را در وجودمان روشن می‌کند. وقتی صبح با دیدن یک فضای منظم از خواب بیدار می‌شوی، احساس کنترل و آرامش به تو دست می‌دهد؛ گویی روزت را با پیروزی آغاز کرده‌ای. این قدم کوچک، پایه‌ای محکم برای ساختن عادات بزرگ‌تر می‌شود.

برای موفقیت در زندگی مهم نیست چند سال دارید، مهم نیست در کجا هستید و در چه موقعیتی قرار دارید. چه یک جوان در آستانه شروع زندگی باشی، چه فردی میانسال با تجربه‌های تلخ و شیرین، یا حتی کسی که در شرایط سخت گیر افتاده، همیشه فرصتی برای تغییر وجود دارد. موفقیت به سن، مکان یا وضعیت...

عقب
بالا