فاطمه تاجیکی
موسس راشای
کادر مدیریت راشای
► ♛ مدیر کل راشای ♛ ◄
𓆩♡𓆪 الماس پرسوناژ 𓆩♡𓆪
⁂ سَرَهیدگان ⁂
◈ نویسنده ویژه ✎
دلنگار راشای
⚜ تیم آنالیز ⚜
« به نام خالق قلم »
دورود بر خانوادهی راشای؛ برای شناخت تیم راشای با ما در این تاپیک همراه باشید.
« موسس راشای کیست؟ »
بنده فاطمه تاجیکی با سابقهای ده ساله در زمینه رمان و رماننویسی در اسفند ماه ۱۴۰۳ اقدام به تاسیس انجمن رماننویسی راشای کردم.
مهمترین و پررنگترین حضور بنده در کادر مدیریت، تاسیس سایت و انجمن رماننویسی تک رمان بوده که به علت نداشتن وقتی کافی « داشتن دو بچه کوچیک» بعداز چندینسال فعالیت مجبور به واگذاری این مجموعه شدم.
اما خوشبختانه بعداز گذشت چندین ماه دوری با داشتن وقت کافی و هدفهای مهم برای تاسیس انجمن راشای قدم برداشتم در این راه همکار بنده @طلایه نقش پررنگی را ایفا کردهاند.
تاریخ آشنایی ما به سالها قبل از تاسیس تک رمان برمیگردد.
ایشان در تاسیس تک رمان کنار من بوده و در تأسیس راشای برای رسیدن به هدفهای مهم همواره همراه من هستند.
« کتاب های چاپ شده فاطمه تاجیکی »
بغض اسلحه، صندوقچهدل، مرا بخوان برای تو مینویسم، قلب تپنده این خانه
« هدف تاسیس راشای چیست؟ »
راشای با هدفی متفاوت در زمینه نویسندگی تاسیس شد.
هدف ما فراهم کردن بستری مناسب برای نویسندگان جهت نشر دست نوشتههایشان هست.
انجمن راشای بر خلاف سایر همکارها فقط بر روی نویسندگی تمرکز خواهد کرد و جز دستنوشتههای جذاب چیز دیگری را نخواهید دید.
مدیریت بنده و @طلایه در تک رمان ثابت کرده برای رسیدن به هدفهایمان موفق خواهیم شد.
چه بسا که تک رمان در زمان ما همانند اسمش درخشید، قطعا راشای با گامهایی بلندتر و پر قدرتمندتر خواهد درخشید...
« علت انتخاب نام راشای چیست؟ »
همه میدانند که در دنیا برای یک مادر هیچ چیزی با ارزشتر از فرزندش نیست.
«راشای» نام برعکس شدهی فرزندم «یاشار» هست چه بسا که راشای همانند فرزند برای من عزیز هست.
و تشکر از @طلایه عزیز بابت پیشنهاد این نام جذاب و منحصر به فرد.
در پایان اضافه میکنم ایده انتشارات تک رمان برای من و @طلایه بودهاست باشد که قدمهای بزرگتری در این راه برداریم.
...راشای همواره درکنار شما خواهد ماند...
دورود بر خانوادهی راشای؛ برای شناخت تیم راشای با ما در این تاپیک همراه باشید.
« موسس راشای کیست؟ »
بنده فاطمه تاجیکی با سابقهای ده ساله در زمینه رمان و رماننویسی در اسفند ماه ۱۴۰۳ اقدام به تاسیس انجمن رماننویسی راشای کردم.
مهمترین و پررنگترین حضور بنده در کادر مدیریت، تاسیس سایت و انجمن رماننویسی تک رمان بوده که به علت نداشتن وقتی کافی « داشتن دو بچه کوچیک» بعداز چندینسال فعالیت مجبور به واگذاری این مجموعه شدم.
اما خوشبختانه بعداز گذشت چندین ماه دوری با داشتن وقت کافی و هدفهای مهم برای تاسیس انجمن راشای قدم برداشتم در این راه همکار بنده @طلایه نقش پررنگی را ایفا کردهاند.
تاریخ آشنایی ما به سالها قبل از تاسیس تک رمان برمیگردد.
ایشان در تاسیس تک رمان کنار من بوده و در تأسیس راشای برای رسیدن به هدفهای مهم همواره همراه من هستند.
« کتاب های چاپ شده فاطمه تاجیکی »
بغض اسلحه، صندوقچهدل، مرا بخوان برای تو مینویسم، قلب تپنده این خانه
« هدف تاسیس راشای چیست؟ »
راشای با هدفی متفاوت در زمینه نویسندگی تاسیس شد.
هدف ما فراهم کردن بستری مناسب برای نویسندگان جهت نشر دست نوشتههایشان هست.
انجمن راشای بر خلاف سایر همکارها فقط بر روی نویسندگی تمرکز خواهد کرد و جز دستنوشتههای جذاب چیز دیگری را نخواهید دید.
مدیریت بنده و @طلایه در تک رمان ثابت کرده برای رسیدن به هدفهایمان موفق خواهیم شد.
چه بسا که تک رمان در زمان ما همانند اسمش درخشید، قطعا راشای با گامهایی بلندتر و پر قدرتمندتر خواهد درخشید...
« علت انتخاب نام راشای چیست؟ »
همه میدانند که در دنیا برای یک مادر هیچ چیزی با ارزشتر از فرزندش نیست.
«راشای» نام برعکس شدهی فرزندم «یاشار» هست چه بسا که راشای همانند فرزند برای من عزیز هست.
و تشکر از @طلایه عزیز بابت پیشنهاد این نام جذاب و منحصر به فرد.
در پایان اضافه میکنم ایده انتشارات تک رمان برای من و @طلایه بودهاست باشد که قدمهای بزرگتری در این راه برداریم.
...راشای همواره درکنار شما خواهد ماند...