فاطمه تاجیکی
موسس راشای
کادر مدیریت راشای
► ♛ مدیر کل راشای ♛ ◄
𓆩♡𓆪 الماس پرسوناژ 𓆩♡𓆪
⁂ سَرَهیدگان ⁂
◈ نویسنده ویژه ✎
دلنگار راشای
⚜ تیم آنالیز ⚜
به نام ایزد پاک
| مصاحبه با نسا رحمتی نویسنده راشای |
در ابتدا نیمنگاهی به آثار نویسنده میاندازیم:
--- آسمانم باش «چاپی»
--- رویای خاکستری «چاپی»
--- ثانیههای بی تکرار «چاپی»
--- تب جنون « چاپی»
--- صندوقچه دل «چاپی»
--- مرز عشق «چاپی»
--- آغـ.ـوش خیال «چاپی»
پروفایل نویسنده در انجمن راشای:
@Aseman
سلام خانم رحمتی عزیز؛ لطفا خودتون رو معرفی کنید:| مصاحبه با نسا رحمتی نویسنده راشای |
در ابتدا نیمنگاهی به آثار نویسنده میاندازیم:
--- آسمانم باش «چاپی»
--- رویای خاکستری «چاپی»
--- ثانیههای بی تکرار «چاپی»
--- تب جنون « چاپی»
--- صندوقچه دل «چاپی»
--- مرز عشق «چاپی»
--- آغـ.ـوش خیال «چاپی»
پروفایل نویسنده در انجمن راشای:
@Aseman
نسا رحمتی هستم، متولد بهمن ماه 1375، کارشناسی روانشناسی خوندم، اهل لرستانم و دومین فرزند خانواده.
خانم رحمتی تجربه تون از اولین بار که دست به قلم شدید رو برامون بگید:
همیشه برای خودم مینوشتم، ولی به صورت جدی فکر میکنم از اواخر سال 98 شروع کردم به نوشتن و تو فضای مجازی منتشر کردم.
هدفتون از نوشتن چیه؟
من نوشتن رو دوست دارم و باهاش حالم خوب میشه.
همیشه سعی کردم بیشتر از واقعیت و چیزایی که تو دنیای واقعیه بنویسم تا باورپذیر باشه و هدفم اینه که حتی شده یه تلنگر یا حس خوبی بده به کسایی که نوشتههامو میخونن.
تجربهتون از اولین کتاب چاپیتون رو بگید:
تجربهم این بود که ماها هرچقدر هم که حرفهای بشیم بازم کم و کاستی وجود داره و هرچی جلوتر بریم تجربه و یادگیریمون بیشتر میشه و نباید ناامید شد.
وقتی برای اولین بار کتاب چاپ شدهتون رو دستتون گرفتید چه حسی داشتید:
حس فوقالعادهای بود.وقتی کتابا به دستم رسید و دیدمش فقط پر از بغض و خوشحالی بودم که الان نتیجه اون همه زحمت و تلاشم تو دستامه و هم خودم میتونم بخونمش هم بقیه و تلاشام بی نتیجه نبوده.
تا حالا تجربه چاپ کتاب با کادر مدیریت راشای رو داشتید؟ میزان رضایت خودتون رو در این باره بگید:
با کادر راشای بله یه دلنوشتهی مشترک داشتیم که چاپ کردیم و همه چی عالی و به موقع انجام شد و همکاری بسیار خوبی بود.
چاپ کتاب یا فایل مجازی کدوم بهتره؟
هرکدوم تفاوت خاص خودشو داره. مجازی زودتر روی قلتک شاخت میفتی و با افراد بیشتری میتونی تعامل داشته باشی و بنظرم اول از مجازی شروع بشه و بعد به چاپ برسه بهتره. فرصت آزمون و خطا هم داری و با تجربه بیشتر و اشتباه کمتری به چاپ میرسی.
در عرصهی نویسندگی کی بیشتر تشقویقتون کرد:
بیشتر از همه خودم بودم.
آیا طی مدتی که در عرصهی نویسندگی فعالیت داشتید و دارید شده ازتون نقد بشه؟ چه برخوردی داشتید؟
مسلما بوده. هرکاری که انجام بدیم نقد هم داره و کاملا طبیعیه. مخصوصا واسه اولینها که ناپختگی هم مشخصه و من سعی کردم همیشه منطقی برخورد کنم و به خواننده هم حق بدم که وقت گذاشته نوشتههای منو خونده.
یه جمله کوتاه به دوستانی که میخوان برای اولین بار دست به قلم بشن رو بگید:
از هیچی نترسید و با نگرانی زیاد حس خوب نوشتنتون رو خراب نکنید.
نظرتون در مورد راشای و کادر مدیریتش رو لطفا با ما در میان بذارید.
راشای و کادر مدیریتش عالیه و همگی خیلی خوش ذوق و هنرمندن.
یه جمله به کسی که دوستش دارید رو میتونید اینجا بگید.
به خانوادم میگم: همیشه دوستون دارم و امیدوارم همیشه صحیح و سلامت تا آخر عمرم کنارم باشید و بهترین روزا رو باهم داشته باشیم.
اگه بخواید یه آرزو واسه مخاطبین عزیز در سال جدید بکنید اون آرزو چیه ؟
آرزوم اینه که هیچکس آرزوهاش فقط در حد همون آرزو نمونه و به تک تک خواستههاتون برسید و بیشتر لحظههاتون حال خوب و خوش باشه.
تشکر از خانم رحمتی عزیز بابت همکاریشون در تهیهی این مصاحبه جذاب، امیدوارم از این مصاحبه لذت برده باشید.
کادر مدیریت راشای
rashay
rashay
آخرین ویرایش توسط مدیر: