⚓مسـابقـه⚓ نظرسنجی مسابقه «جمله‌برتر» | انجمن نویسندگی راشای

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع TifanI
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نظرسنجی مسابقه «جمله‌برتر» | انجمن نویسندگی راشای

از میان این 9 جمله، کدوم یک شایسته‌ی عنوان «جمله‌برتر» هست؟

• 1) بنواز ای دل، بنواز من هم می‌نوازم از برایت هیچ می‌دانی که از ناب‌ترین حس‌های منی؟

• 2) ما چیزی نیستیم جز نسخه‌هایی خاموش، پشت نقاب‌هایی که کسی جرئت دیدن‌شان را ندارد...

• 3) و من، مادری‌ام که با تمام وجود، تا آخرین ثانیه‌ی زندگی‌اش شما را خواهد سرود.

• 4) شاید در زلالی‌آب، رازی از تو پنهان باشد؛ رازی که می‌گوید تو هم، مثل آب، حافظه‌ای داری که هر زخم

• 5) وقتی که بدونی هیچکس نباید بهت بگه کجا باید بایستی. اون روز، تو واقعاً قوی میشی.

• 6) آمدی و عشق تو در دل من محصور گشت تیشه بر جانم زدی و گفتی حالا برو

• 7) گاهی بزرگ‌ترین درد یک آدم خلاصه می‌شه تو لبخند‌های زورکی که هیچ‌جوره وصله‌ی ل*ب‌‌های‌ش نیست.

• 8) زندگی، میدان جنگی‌ست بی‌رحم. یا شمشیر اراده‌ات را تیز می‌کنی و پیش می‌روی، یا در سایه‌ی ترس و

• 9) لـــمس دست‌های او، مانند نوری کوچک در دل تاریکی بود؛ نوری که شاید راهی به سوی رهایی پیدا کند، یا

نتایج فقط بعد از شرکت در نظرسنجی قابل رویت است.
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TifanI

☆شّکّسّتّـّہّ پَّّرّ↻
کادر مدیریت راشای
► ❤ مدیر ارشد اجرایی ❤ ◄
دیزاینر سطح ۲
نویسنده راشای
دل‌نگار راشای
✉ فایلر ✄
♬ پادکستر ☊

📊 نظرسنجی مسابقه «جمله‌برتر» | انجمن نویسندگی راشای

دوستان عزیز 🌿
9 جمله‌ی زیبا از میان آثار نویسندگان انجمن راشای انتخاب شده و حالا نوبت شماست که با رأی‌تان، جمله‌ی برتر رو مشخص کنید.

هر جمله یک نگاه، یک احساس و یک دنیای کوچک در دل خودش داره. این شما هستید که با انتخابتون، به اون جمله فرصت درخشش می‌دید. ✨

📝 قوانین نظرسنجی:
1. فقط یک جمله رو می‌تونید انتخاب کنید.
2. معیار انتخاب، صرفاً سلیقه و احساسی هست که جمله در شما برمی‌انگیزه.
3. می‌تونید داخل پروفایل دوستانتون بگید که در نظرسنجی شرکت کنن ✅
اما هیچ‌کس حق نداره بگه به کدوم شماره یا جمله رأی بدن ❌
4. جمله‌ی برتر در قالب عکسنوشته هنری منتشر میشه و به انتخاب‌کننده‌ی اون جمله، مدال دیجیتال افتخاری «جمله‌یار راشای» اهدا خواهد شد. 🥇

📌 حالا نوبت شماست 👇
از میان این 9 جمله، کدوم یک شایسته‌ی عنوان «جمله‌برتر» هست؟

1. بنواز ای دل، بنواز من هم می‌نوازم از برایت
هیچ می‌دانی که از ناب‌ترین حس‌های منی؟

2. ما چیزی نیستیم جز نسخه‌هایی خاموش، پشت نقاب‌هایی که کسی جرئت دیدن‌شان را ندارد...

3. و من، مادری‌ام که با تمام وجود، تا آخرین ثانیه‌ی زندگی‌اش شما را خواهد سرود.

4. شاید در زلالی‌آب، رازی از تو پنهان باشد؛ رازی که می‌گوید تو هم، مثل آب، حافظه‌ای داری که هر زخم و هر لبخند را در خود نگه داشته است.

5. وقتی که بدونی هیچکس نباید بهت بگه کجا باید بایستی. اون روز، تو واقعاً قوی میشی.

6. آمدی و عشق تو در دل من محصور گشت
تیشه بر جانم زدی و گفتی حالا برو

7. گاهی بزرگ‌ترین درد یک آدم خلاصه می‌شه تو لبخند‌های زورکی که هیچ‌جوره وصله‌ی ل*ب‌‌های‌ش نیست.

8. زندگی، میدان جنگی‌ست بی‌رحم. یا شمشیر اراده‌ات را تیز می‌کنی و پیش می‌روی، یا در سایه‌ی ترس و بهانه، جا می‌مانی. طوفان‌ها خواهند آمد؛ با بادهایی که استخوان‌هایت را می‌لرزانند و ریشه‌هایت را می‌کَنند. اما آن‌که می‌ایستد، آن‌که با زخم‌هایش باز هم قدم برمی‌دارد، همان است که ستاره‌ی پیروزی را از آسمان می‌چیند.

9. لــ.ـــمس دست‌های او، مانند نوری کوچک در دل تاریکی بود؛ نوری که شاید راهی به سوی رهایی پیدا کند، یا شاید هم تنها شعله‌ای باشد که در طوفان خاموش می‌شود.

🎲 مهلت رأی‌گیری: [جمعه 7شهریور 1404]

منتظریم ببینیم نگاه شما کدوم جمله رو به ستاره‌ی انجمن تبدیل می‌کنه 🌟

با احترام
📚 انجمن نویسندگی راشایrashaaaaay

« انجمن رمان نویسی / دانلود رمان / تک رمان / انجمن تک رمان / انجمن راشای »
آخرین ویرایش:
عزیزان لطفا فراموش نکنید که حتما از بالای تاپیک، نظر خودتون رو در نظرسنجی ثبت کنید.
امکان تغییر رای + مشاهده آراء پس از شرکت در نظرسنجی هست.
اگر دوست داشتید اینجا رای‌تون رو اعلام کنید مشکلی نداره، ولی ثبت رای در نظرسنجی بالای تاپیک برای شمرده شدن رای‌تون الزامی‌ست.

رای خودم: شماره ۶

اعلام نتایج

با تشکر از شرکت کنندگان در نظرسنجی و مسابقه

برنده این مسابقه جمله‌ی
ما چیزی نیستیم جز نسخه‌هایی خاموش، پشت نقاب‌هایی که کسی جرئت دیدن‌شان را ندارد...
به قلم: @فاطمه تاجیکی
و برنده مسابقه: @Blueberry

به برنده مدال جمله یار انجمن تعلق خواهد گرفت.

این هم عکسنوشته جمله برتر با تشکر از دیزاینر سطح یک: @طلایه

عکس نوشته مسابقه جمله یار 2.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا