✾ دفتر اپیزود ✎ نیم فاصله‌های ناتمام | شقایق مهرلوس | دل‌نگار راشای

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع shagha79
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نیم فاصله‌های ناتمام | شقایق مهرلوس | دل‌نگار راشای
◀ نام مجموعه اپیزود
نیم فاصله‌های ناتمام
◀ نام دل‌نگار
شقایق مهرلوس
◀ ژانر / سبک
عاشقانه، اجتماعی

shagha79

نویسنده ویژه
◈ نویسنده ویژه ✎
▣ شاعر ممتاز ✎
❃ دل‌نگار برتر ✎
تاریخ ثبت‌نام
2025-03-11
پسندها
668
امتیازها
91
نمی‌دونم چمه
صدای جاروی پاکبان رو اعصابمه، گرد و خاکی که بلند شده هم همین‌طور، صدای خنده‌ی بچه صندلی بغلی که داره با ولع بستنیشو لیس میزنه رو اعصابمه، بوق های ممتد خیابون روبرویی هم همین‌طور، مکالمه پسر جوونی که سیگار رو لبشه و مدام دود لعنتیشو فوت می‌کنه تو صورتم رو اعصابمه، مادربزرگ مهربون و عصایی که دستشه و می‌کوبتش رو زمین هم همین‌طور
نمی‌دونم چمه
یچیزی داره رو این دل صاب مرده چنگ می‌ندازه، یچیزی داره ذره ذره این آدمو می‌خوره، یچیزی داره از هم می‌پاشه، متلاشی می‌شه، یچیزی داره قلبمو از جا در میاره و پرتش می‌کنه بیرون و بارها روش لگد می‌کنه، یچیزی داره تک تک سلولای این جسمو می‌سوزونه، یچیزی داره می‌کشتش، یچیزی داره...
نمی‌دونم چمه
سر همون خیابون لعنتی با...
برای مشاهده کامل پست وارد شوید یا ثبت‌نام کنید.

« انجمن رمان نویسی / دانلود رمان / تک رمان / انجمن تک رمان / انجمن راشای »
امروز ۲۳ آبانِ
همه چی قشنگه، همه چی سرجاشه
من هنوز سرکارم، هنوز دارم با مردم زبون نفهم سر و کله می‌زنم، هنوز دارم می‌خندم، هنوز انرژی دارم، هنوز دارم کار می‌کنم، هنوز شوق دارم، ذوق دارم، هنوز سرحالم، هنوز پشت سیستمم، هنوز دارم تایپ میکنم، فکس می‌کنم، ثبت می‌کنم، هنوز چشمامو می‌دزدم و یواشکی سر می‌دم به صفحه گوشی لعنتی، هنوز می‌خونم، هنوز می‌نویسم، هنوز از زیر کار در می‌رم، هنوز خجالت می‌کشم، سرخ می‌شم، نفس نفس می‌زنم، هنوز قلبم می‌تپه، می‌زنه، تاپ تاپ می‌کنه، هنوز استرس دارم، هنوز دنبال کلماتم، چی بنویسم، چی بگم، چطوری بگم، هنوز خیره به گوشیم، به صفحه چتمون، به حرفات، هنوز صدات پلی میشه، تکرار میشه، بارها و بارها، هنوز صفحت بازه، هنوز در حال نوشتنی، درحال وویسی،...
برای مشاهده کامل پست وارد شوید یا ثبت‌نام کنید.

« انجمن رمان نویسی / دانلود رمان / تک رمان / انجمن تک رمان / انجمن راشای »
عقب
بالا