نمیدونم چمه
صدای جاروی پاکبان رو اعصابمه، گرد و خاکی که بلند شده هم همینطور، صدای خندهی بچه صندلی بغلی که داره با ولع بستنیشو لیس میزنه رو اعصابمه، بوق های ممتد خیابون روبرویی هم همینطور، مکالمه پسر جوونی که سیگار رو لبشه و مدام دود لعنتیشو فوت میکنه تو صورتم رو اعصابمه، مادربزرگ مهربون و عصایی که دستشه و میکوبتش رو زمین هم همینطور
نمیدونم چمه
یچیزی داره رو این دل صاب مرده چنگ میندازه، یچیزی داره ذره ذره این آدمو میخوره، یچیزی داره از هم میپاشه، متلاشی میشه، یچیزی داره قلبمو از جا در میاره و پرتش میکنه بیرون و بارها روش لگد میکنه، یچیزی داره تک تک سلولای این جسمو میسوزونه، یچیزی داره میکشتش، یچیزی داره...
نمیدونم چمه
سر همون خیابون لعنتی با بوقهای مداومش دعوا شده، سر همون خیابون لعنتی دوباره سر و صدا شده، پسر جوون روبرویی با سیگارش دوان دوان سمت ماجرا میدوه، دختر بچه کناری چشماش خیس و ترسیده شده، پاکبان دست از خش خش کردن برداشته و مادربزرگم دیگه عصاشو نمیکوبه
فقط خیابون لعنتی هنوز صدا داره، صدا داره، صدا...
نمیدونم چمه
هوا چرا گرم شده، چرا دارم عرق میریزم، چرا انقدر آدم اینجاست، چرا نمیرن رد کارشون، چرا هنوز نشستن و خیره به خیابون و دعوان، چرا خالی نمیشه، چرا ساکت نمیشه، چرا بس نمیکنن، چرا چرا چرا چرا
نمیدونم چمه
چند ساعته اینجا نشستم، چند ساعته که چرخ و فلک ته پارک داره بالا و پایین میره، چند ساعته که نگهبان گشت زده و منو با تعجب رصد کرده، چند ساعته که آب نمای اول پارک خاموش و روشن شده، چند ساعته که من اینجام؟
نمیدونم چمه
چشمام هی اینور اونور رو میپاد، مغزم دنبال چیزیه، دست و پام خستهس، شکمم قار قور راه انداخته، نفسم کندتر شده، گردنم درد گرفته، کمرم خشک شده، گلوم خشک شده، راستی... قلبم کجاست؟
نمیدونم چمه
دیگه سیگار و پسرک نیست، دیگه دختربچه و بستنیش نیست، دیگه مادربزرگو نمیبینم، دیگه شیفت پاکبان هم تموم شده، دیگه نگهبانم رفته، دیگه کسی نیست کسی نیست کسی نیست
نمیدونم چمه
زیر درخت چند متر جلوترم حوض آبی هست و سمتش میرم، سمتش میرم و خودمو میبینم، سمتش میرم و تعجب میکنم، سمتش میرم و منِ دیگهایو میبینم، سمتش میرم و نمیشناسم، سمتش میرم و نمیدونم کیم، نمیدونم چمه، نمیدونم چمه
من فقط نمیدونم چمه، فقط نمیدونم چمه
راستی قلبم کجاست؟... من هنوز نمیدونم چمه... نمیدونم نمیدونم نمیدونم...
« انجمن رمان نویسی
/
دانلود رمان
/
تک رمان
/
انجمن تک رمان
/
انجمن راشای
»